Brands

Everluxx Classic, Everluxx-Plus, Alux og Zelalux

Vinduesløsninger til ethvert byggeri

Vores produkter tilgodeser både et funktionelt og æstetisk behov, og vi tilbyder et væld af muligheder, der passer til alle typer af huse. Aluminium ude – træ inde, plast med høj isolerings evne, lavenergiglas som standard, slanke, klassiske profiler der sikrer maksimalt lysindfald.

Everluxx Plus® og Everluxx Classic®e i miljøvenligt plast samt Alux® i træ/alu, udgør et stærkt tre-kløver, hvor miljø, design og kvalitet står øverst på listen over fordele.

Alux® fra Hvidbjerg Vinduet er den nye generation af træ/alu vinduer og døre i stilrent design til både det klassiske og det utraditionelle byggeri. Alux® kræver med sin opbygning af træ indvendigt og aluminium udvendigt minimal vedligeholdelse.

Et isolatorprofil fremstillet af komposit mellem den indvendige trædel og den udvendige alu-kappe modvirker effektivt kuldebroer og kondensdannelse – og giver samtidig en forbedret isoleringsevne.

Everluxx Plus® og Everluxx Classic®e plastvinduer fra Hvidbjerg Vinduet er fremstillet i miljøvenligt og vedligeholdelsesfrit uPVC - én af de stærkeste og mest holdbare plasttyper, som findes. Materialet falmer og nedbrydes ikke – skal aldrig males – og er genanvendeligt.

Everluxx Plus® er vedligeholdelsesfrie og rengøringsvenlige plastvinduer og -døre med plus isolering. Profilopbygningen med 5 kamre sikrer en høj og effektiv isolering uden kuldebroer.

Everluxx Classic®e sætter nye standarder med hensyn til isoleringsevne og lever ikke kun op til energikravene i det nye bygningsreglement BR15, men er også fremtidssikret og vil kunne opfylde de skærpede krav, som ventes indført i kommende bygningsreglementerer. Everluxx Classic®e er udført med slanke, elegante profiler i et klassisk design, der harmonerer godt med den danske arkitektur.

 

SE HVORDAN VI HAR HJULPET ANDRE

Inspiration til nye døre og vinduer

Cases

Udforsk
Cases Filter CategoriesFilter - AllEtagebyggeri VAB afd. 206 – Munkholmvej Holbæk Midtermolen, Nyborg Karolinehaven, Aalborg Lejerbo afd. 70, Kolding Lejerbo Vejle, 30 boliger Remmerslund Stengårdsparken Søborg Olufsgård, Kastrup Ringkøbing Boligselskab afd. 18 Sct. Knudsgade, Ringsted Bakkegården, Roskilde (Dansk Boligselskab) Sofiendal Enge, Aalborg BB40 Billund Holbæk Boligselskab
Dør- og vinduestyper: Vinduer og døre kommer i mange forskellige designs og udformninger. Se nogle af de forskellige typer vi kan tilbyde. VORES SORTIMENT I VINDUER Her kan du se vores store sortiment i vinduer Fast karm Topstyret Topvendt Sidehængt Bondehus/Dannebrog Dreje/kip Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf. nr. 9691 2222 VORES SORTIMENT I DØRE…

Husets stil

Udforsk
Husets stil: Vinduerne skal holde i mange år, derfor er det vigtigt at vælge de vinduer, som passer til husets arkitektur. Moderne     Et let og minimalistisk udtryk med smalle rammer sikrer maksimalt lysindfald.  Anvendes typisk i parcelhuse, funkis-boliger, sommerhuse og til nybyggeri. Vælg mellem vedligeholdelsesfrie træ/alu, træ/komposit/alu eller pvc med 2-eller 3-lags glas. Klassisk           Charme, romantik og flotte slanke…